Güzellik ve Bakım

Doğal Sinek Kovucu Yağlar

Sinekler, yaz aylarının en can sıkıcı misafirlerinden biri olabilir. Kimyasal sinek kovucular genellikle bu sorunu çözmek için tercih edilir, ancak bu ürünlerin cilt sağlığına zararlı olabileceği ve çevreye olumsuz etkilerde bulunabileceği düşünülür. Neyse ki, doğal sinek kovucular sayesinde sinekleri uzak tutmak hem sağlıklı hem de çevre dostu bir yol izlemek mümkün.

Lavanta Yağı

Lavanta yağı sadece sinekleri değil, sivrisinek ve diğer böcekleri de uzak tutmada etkilidir. Aynı zamanda rahatlatıcı etkisi sayesinde ferah bir koku sağlar.

Nane Yağı

Nane yağı, güçlü kokusu sayesinde sinekleri kovmada etkili bir başka doğal çözümdür. Nane yağı sadece sinekleri değil, diğer haşereleri de uzak tutar ve evde ferah bir atmosfer yaratır.

Okaliptüs Yağı

Okaliptüs yağı, böcek kovucu özellikleri ile bilinir. Hem sinekleri hem de sivrisinekleri uzak tutmak için kullanılabilir. Güçlü bir kokuya sahip olan bu yağ, doğal bir sinek kovucu olarak oldukça etkilidir.

Florame Hava Yayıcı İçin Sinek Kovucu Citronella Karışımı 10 ml

İçeriğindeki Organik Citronella, Itır, Okaliptus, Nane ve Lavanta yağı sinek ve böcekleri uzaklaştırıcı etkiye sahiptir. Doğal ve organik içerikteki ürün hoş kokusu ile ruhunuza da hitap eder ve sağlıklıdır.

 

Sağlık Sepeti

Recent Posts

Toppik Saç Ürünleri

Saç dökülmesi ve incelmesi, pek çok kişinin karşılaştığı yaygın sorunlardan biridir. Bu durum, hem kadınlar…

3 hafta ago

EasyFishoil Ürünleri

easyVit® Sağlık Ürünleri Sanayi A.Ş., Norveç’te yenilikçi Concordix teknolojisi ile üretilen gıda takviyelerini çocukların ve…

3 hafta ago

Tangle Teezer Tarak Modelleri

Saç bakımında en önemli unsurlardan biri olan tarak seçimi, saçın sağlıklı görünümü ve taranma sürecinin…

4 hafta ago

Cildinizde Güllerin Gücü

Cilt bakımında doğallığın ve saflığın peşindeyseniz, Gülsha markası tam size göre. Türkiye'nin Isparta bölgesinden gelen…

4 hafta ago

Embryolisse ile Mükemmellik

Embryolisse, 1950'lerde bir Fransız dermatolog tarafından kurulan bir cilt bakım markasıdır. İlk ürünü olan Lait-Crème…

1 ay ago

Velavit Kolajen Ürünleri

Velavit Kolajen Neden Tercih Edilmeli? Velavit Kolajen, yüksek biyoyararlanıma sahip hidrolize kolajen peptitleri içerir. Bu,…

1 ay ago